Vier dagen hobby!

Ik ging de afgelopen dagen met fotomaatjes naar Zuid-Limburg. Het was spannend om me voor vier dagen te voegen in een groep van 12 voor mij onbekende personen. Maar het heeft erg goed uitgepakt. Het zijn vier gezellige dagen geworden en wat belangrijker is, dat het volle leerzame dagen waren. Wat een variatie aan fotografie thema’s zijn er gepasseerd! Te weten: landschapsfotografie, portret, urban, macro, zonsopkomst en – ondergang, nachtfotografie. Daarnaast veel kennis gedeeld en geleerd van elkaar. Dat laatste was vooral waar ik op hoopte en het heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Het was heerlijk om met mensen te zijn, die dezelfde bevlogenheid hebben als ik en daarom onverzadigbaar zijn voor het maken van foto’s. ‘Fotomensen’ kijken gedetailleerder naar de wereld. Soms gaat dat om een bloemetje met een mooie achtergrond, soms gaat dat om een onopvallend muurschilderingetje van een ijsvogel, een schaduwpartij of een straal zon die ergens doorheen piept.

Ik was op voor mij wel bekend terrein, maar heb weer met nieuwe ogen naar het Zuid-Limburgse land gekeken. Je begrijpt, dat ik thuisgekomen ben met een flink aantal foto’s. Ik zal er de komende dagen nog meer over schrijven. Eerst plaats er alvast een paar om te laten zien hoe mooi het was. We waanden ons in Italië

We troffen het geweldig met de ochtendmist

en nog veel meer. Heerlijk! Later meer!

17 gedachtes over “Vier dagen hobby!

  1. Met een gezamenlijke hobby moet het wel goed komen in het gezelschap. Er komt wel een beetje geduld bij kijken om zulke mooie foto’s te maken, en een beetje geluk natuurlijk om goede omstandigheden te hebben. Maar hier kwam alles toch wel samen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s