Tegenstelling: binnen – buiten met treinen

Om Urbanachtige foto’s te kunnen maken, kwam ik met de fotomaatjes terecht bij een voormalig treinstation in Hombourg (B). Ik gluurde door de ramen van het stationsgebouw, dat nog dienst deed om feesten en partijen te geven. Daar zag ik deze mooie porseleinen tap, maar daarnaast ook de spiegeling van buiten. Ik vond de foto geschikt voor de ‘tegenstelling van deze week’. Anderen deden dit.

Het terrein stond vol met oude treinwagons, zowel uit Nederland als België.  Een bord ‘verboden voor voetgangers’, dreigde roet in het eten te gooien, maar door een vriendelijke vraag aan de mensen, die daar aan het werk waren, konden we los om alles te fotograferen wat we wilden. Eigenlijk was het de hobby van een groep mensen om die treinen op te knappen en eventueel geschikt te maken voor een museum of zo. Dus voelden zij zich ook wel vereerd dat een groep fotografen er zo’n belangstelling voor had. Hier een paar foto’s om een indruk te krijgen

en wat details.

 

14 gedachtes over “Tegenstelling: binnen – buiten met treinen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s