Mijn blog met 100 volgers

Ik hield de statistieken in de gaten want één dezer dagen zou ik de grens overgaan van 25.000 bezoekers. En inderdaad, dat gebeurde zondag. Dat vind ik toch wel een nominabel aantal. Het aantal berichten dat ik heb geplaatst van 2005 tot nu is 2597. Dan heb je nog het aantal snelle views, dat staat op 120.201. Allemaal getallen voor wat het waard is. Ook al zou er niemand kijken, dan ga ik gewoon door. Ik blog omdat ik het leuk vind. Als er dan wat mensen zijn, die het ook nog willen lezen of bekijken, is dat natuurlijk gewoon mooi. Ik wil jullie dan ook allemaal bedanken voor jullie bezoek aan mijn blog. En toch wel leuk ook, om even naar die getallen kijken.

Er is nog een opmerkelijk getal te vermelden, dat is, dat ik sinds gisteren 100 volgers heb.

En nu is de vraag wie er die magische grens van 100 overschrijdt en me ook gaat volgen? Om dat te doen heb ik een knop aangemaakt, zodat het wat makkelijker gaat. Daarvoor moet je de 3 streepjes aanklikken, die rechtsboven aan de beginpagina staan. Dan zie je eerst een rolvenster met alle categorieën, dan komt mijn Instagram-account en daaronder zit de knop, waarmee je kunt aangeven, dat je me wil volgen. Dan krijg je, elke dag dat ik iets plaats, een bericht daarvan in je mailbox.

Als je het leuk vindt om meer te bekijken, dan het laatst geplaatste blog, dan kun je op het rolvenster van categorieën er eens eentje aanklikken, bijvoorbeeld Poortwachters en je krijgt ze allemaal op rij te zien.

Hier schreef ik al eens meer over de geschiedenis van mijn blog.

21 gedachtes over “Mijn blog met 100 volgers

 1. Ik schijn volgens WP 84 volgers te hebben, terwijl ik dat op m’n site afraad. Ze kunnen beter RSS gebruiken, dan hoef je geen mailadress in te leveren. Hier lees ik ook via je RSS.

  Maar bij ‘m’n’ 84 zitten gewoon een berg spammers. Mensen die hopen dat je op hun link klikt en dan krijg je troep,

  Geliked door 1 persoon

 2. Van Harte met dit succes. Je staat in mijn leeslijst dus zie ik snel dagelijks je berichten die ik met plezier lees. Zelf hou ik niets bij. Net als jij, blog ik voor mijn plezier en ben blij met de vaste lezers en hun reacties.

  Geliked door 1 persoon

 3. Juist die mailtjes zorgen ervoor dat ik niemand volg, zou er gek van worden om tientallen mailtjes te krijgen. De cijfertjes vind ik altijd lastig te interpreteren , hóe komt men op m’n site… ik denk vaak per ongeluk door een zoekterm. Maar het zijn indrukwekkende getallen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s