Op de kaart gezet

Het is gelukt! Eerder vertelde ik al over mijn poging om de voormalige openbare lagere school in ons dorp op de inventarisatie-kaart te zetten van Wendingen, het digitale platform voor de Amsterdamse school. Mijn bezoek aan het Waterlands Archief leverde niet veel informatie op, dan de bevestiging van wat ik al wist. Ik speur nog door naar de naam van de architect, maar in het bestek van de school staat niets vermeld. Een bouwtekening is niet voorhanden. Jammer. Ik kan nu nog gaan spitten in gemeenteraadsvergaderingen, maar dat is een enorme klus, omdat niet bekend is hoe lang voordat de eerste steen gelegd werd, men dit onderwerp in de raad besprak. Maar vooralsnog is de lege plek op de kaart weg, want de informatie, die ik heb gegeven, ook middels foto’s is voldoende bevonden.

10 gedachtes over “Op de kaart gezet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s