Irritatie

Ik ben gehackt in de mail. Geblokkeerd door Ziggo uit veiligheidsoverwegingen. Ik kan wel mail ontvangen, maar niets verzenden. Nog tot daar aan toe. Maar nu ben ik al drie dagen bezig om de boel te herstellen. Dat lukt niet, volgens de gangbare stappenplannen. Heb ik weer! Ondertussen raakt er àl meer ontregeld. De computergeschiedenis moest gewist. Nu mis ik dus in mijn feed de meeste van mijn blogs die ik volg. Wie weet wat er nog in het verschiet ligt aan ellende. Drie dagen bezig is drie dagen wachten op terugbellen en eindeloos nieuwe wachtwoorden en nieuwe accounts maken, irritant. Na het weekend wordt mijn ‘case’ pas verder behandeld.

Internet moet het gewoon doen!

24 gedachtes over “Irritatie

 1. Ai nee! Wat voor persoon ben je eigenlijk als je plezier vindt in iemand anders te hacken? Ik merkte op Facebook dat ik uitzonderlijk veel vriendschapsverzoeken kreeg van mannen die me nadien via messenger bestookten met foto’s van hun edele delen, of me gewoon opbelden. Ik vrees dat iemand me aan een gore Facebookgroep heeft toegevoegd. Terwijl mijn profiel op Fb heel duidelijk is: auteur. Maar voor mij is het heel moeilijk om na te gaan of een vriendschapsverzoek van een echte lezer komt of niet…

  Geliked door 1 persoon

 2. Een kennis had dat eens met gmail. Toen kreeg iedereen een mail van haar met een vraag om geld omdat ze zogezegd ergens in het buitenland overvallen was en niet naar huis kon. Ze heeft een heel nieuwe mail moeten aanmaken omdat haar oude mailadres in ingenomen was door de hackers en daar kon men niets tegen doen. Dàt snap ik nu niet, dat daar geen verhelpen aan is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een ellende. Ik zie momenteel ook veel spam.
  En dan te bedenken dat er waarschijnlijk een volslagen onbekende ergens in het buitenland achter zit, die er totaal niet wakker van ligt hoeveel last jij en alle anderen hiervan hebben. Sterkte.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een ellende. Als hacken zo makkelijk is hoe kan het dan toch dat oplossen achterlijk veel tijd kost. Ik heb van mijn blog weer een back-up gemaakt op een USB-stick. Vreselijk bang dat dat verloren zal raken.

  Like

 5. adwCleaner staat als downloadlink onder aan m’n Linx-pagina. Die haalt veel troep van je PC. Wel opletten, want m’n Asus-cookies geeft ie ook aan als (privacy) onveilig. Daarna gewoon een outlook.com mailadres aanmaken. Die haalt de spam er prima uit. Heb je ook niet met je provider te maken.

  Geliked door 1 persoon

 6. er loopt op deze wered allerlei gespuis rond dat de huidige technische mogelijkheden gebruikt om kwaad aan te richten, dat gaat van jouw hackers tot de criminele warhoofd die vanaf een spoorbrug keien op een trein gooit

  Geliked door 1 persoon

 7. Wij hadden op school, na een upgrade, opeens geen telefoon meer. Lastig voor een school. Ziggo gebeld… Man, man, man, een service om van te huilen!! Uiteindelijk duurde het twee weken voor de school weer telefonisch bereikbaar was en we zelf weer konden bellen. Zelf zit ik bij Xs4all. Werkt het niet? Ze stoppen niet tot het werkt! Als het moet sturen ze een monteur. Xs4all – iets duurder, maar wat mij betreft het helemaal waard! Ik houd wel mijn hart vast tegen de tijd dat KPN Xs4all gaat opslokken… 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s