Tegenstelling: zout – zuur

Recepten met die tegenstelling in zich, zullen toch wel ergens te vinden zijn. De boeken staan bij mij in de kast, maar ik ben niet zo’n kok en het is ook mijn hobby niet om eens een en ander op te zoeken. Maar ongetwijfeld kun je zoute en zure recepten vinden!

Hier vind je meer van deze tegenstelling.

8 gedachtes over “Tegenstelling: zout – zuur

  1. Een paar keer per week zoek ik een leuk recept op. Of in mijn eigen bestanden op de laptop of op internet. Kookboeken koop ik niet meer, maar ik vind het wel leuk om te lezen in de paar die ik nog heb.

    Geliked door 1 persoon

  2. Slimme invulling. Hier ook al geen receptenlezer, laat staan dat ik ingewikkeld kook.
    Als we eters krijgen sta ik niet uren in de keuken. Ik zit liever mee aan tafel. Toch komen vrienden en kennissen graag een vorkje meeprikken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s