Avondronde

We hadden het zo gepland, dat we na het eten een flinke avondwandeling zouden maken. Dat schept voor overdag weer meer ruimte voor andere dingen, want wandelen kost veel tijd. Hoewel we die eigenlijk toch in overvloed hebben, dus is zo’n avondwandeling eigenlijk meer voor de verandering. Overdag was het overwegend bewolkt geweest met een flinke wind. Tegen de avond liet de zon zich àl meer zien. Daardoor hadden wij even zicht op een Jacobsladder, toen we net buiten het dorp waren.

Hier mijn poging om een grutto in het vizier te krijgen……….

Op de heenweg hadden we de zon in de rug en de wind kwam van opzij. Toen we weer richting het dorp liepen, was de wind gaan liggen en de zon had het wolkendek opengebroken. Helaas was het een dermate hinderlijke zon, dat ik gewoon verblind werd en vlekken voor mijn ogen zag. Geen zonnebril mee natuurlijk. Ik had niet kunnen bedenken, dat ik die nodig zou hebben. De foto’s zijn dan ook met teveel tegenlicht.

De avondlijke sfeer en de stilte hoopte ik te treffen, voor wat het waard is.

14 gedachtes over “Avondronde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s