Kleine beestjes in het groot

Door de mogelijkheden op mijn camera om sterk in te zoomen op dingen ben ik helemaal gefascineerd geraakt door kleine beestjes. Vroeger sloeg ik er geen acht op, maar wat zijn ze mooi als je beter kijkt.

15 gedachtes over “Kleine beestjes in het groot

  1. Heel erg mooi die je zag en fotografeerde en als je eens onder een blad of mos van een boomstronk zal kijken vind je er vast nog heel veel. Ik heb altijd een vergrootglas bij mij want ik heb maar een eenvoudige camera maar ik geniet als ik de kleine diertjes ziet want allen doen ook veel werk in onze mooie natuur.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s