Zaterdagochtend

Als je slecht weer verwacht, maar de dag lacht je stralend tegemoet, dan kan ik het al helemaal niet uithouden binnen. De wandelschoenen waren in no time aan en daar gingen we voor een rondje naar de Monnickendammerbrug en via het Purmerbos terug. Goed voor twee uur lopen. Het windstille weer droeg bij aan de heerlijke temperatuur. Ons dorpje lag snel achter ons.

Druk vliegverkeer boven de dijk.

Zo bekend als de route ook is voor ons, er valt altijd van alles te zien en te fotograferen.

Zelfs een specht liet zich vastleggen! Is me nog niet eerder gelukt tijdens het wandelen.

14 gedachtes over “Zaterdagochtend

  1. Als het weer je toelacht dan moet je daar van profiteren, dat is wel duidelijk. Maar wandelen moet je sowieso wat voor weertype ook. Ik word onrustig als ik er niet op uit kan weer of geen weer. Mooie foto’s zo van die specht, die ik dit jaar, ook voor het eerst voor mijn lens kreeg.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s