Uithangbord 86

Dit uithangbord, dat ik in juni in Maastricht zag, heb ik speciaal bewaard voor vandaag, 6 januari, Driekoningen. Deze katholieke feestdag zit er goed ingebakken bij mij, ondanks het feit dat ik me al lang geen katholiek meer mag noemen.

14 gedachtes over “Uithangbord 86

  1. Heel toepasselijk vandaag op Driekoningen!! In Spanje is Driekoningen een groot feest, waar kinderen net als wij met Sinterklaas hun cadeautjes krijgen. Normaal zijn er prachtige optochten waarbij de Drie Koningen het middelpunt zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s