Het rode dak

Net buiten ons dorp staat een grote boerderij met een boomgaard. Het heet ’t Hof Ilpensteyn. De boerderij is gebouwd op de plek waar ooit Huis Ilpenstein gestaan heeft. Dat slot is in 1872 verkocht en afgebroken. Over Ilpenstein en zijn beroemde bewoners schreef ik al vaker en dat komt, omdat ons huis nog die naam draagt, ik heb er een zwak voor. Hier is één blog, dat veel duidelijk maakt,

Die boerderij zie je ook vanuit ons huis en liet ik eigenlijk zien op mijn blog ‘mijn uitzicht‘. Ik zag bij het terugkijken van al mijn foto’s van het ‘fotorondje‘, dat het rode dak bijzonder vaak op de foto staat. Dat leek me wel leuk voor een collage. Bij deze.

8 gedachtes over “Het rode dak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s