Donkere Wolken

Donkere wolken aan het firmament. Mijn lief is uit het leven weggerukt. Hij stierf gisternacht totaal onverwacht in mijn armen. Ik kan het niet bevatten. 70 jaar, gezond, actief, sportief, waarom?

Blogpauze.

63 gedachtes over “Donkere Wolken

 1. Ach lieverd, wat schrik ik van dit bericht. Elk woord is nu teveel. In gedachte stuur ik je heel veel troostende woorden toe, maar eerst is er voor jou het ongeloof en het immense verdriet. Heel veel kracht wens ik je toe en liefde om je heen om je te koesteren. ❣️❣️❣️

  Geliked door 1 persoon

 2. Mijn oprechte deelnemen en heel veel sterkte !
  Er zijn geen woorden die je nu troost zullen kunnen brengen, dus ik ga het ook niet proberen.
  Weet gewoon dat ik via deze weg met je mee leef.
  Neem vooral nu de nodige tijd voor jezelf en hopelijk tot later..

  Geliked door 1 persoon

 3. Net als velen voor mij en waarschijnlijk ook na mij, vind ik geen woorden waarmee ik kan uitdrukken hoe verschrikkelijk ik het overlijden van Sjaak vind… Ik denk de hele tijd aan jullie… Mocht ik iets kunnen betekenen, laat het dan weten. Veel kracht gewenst, Jeanne, om dit verlies te dragen. Warme knuffel, Rik

  Like

 4. Ach Jeanne toch, hier schrik ik heel erg van. Ik leef heel erg met je mee en probeer troostende woorden te vinden die er helemaal niet zijn. Veel sterkte in deze moeilijke tijd zo net voor kerst, het feest van licht, wat nu Gitzwart is.🌹🌹

  Like

 5. Lieve Jeanne, hier ’n paar zinnen uit ’n gedicht van Herman Gorter:

  Ik wilde ik kon u iets geven
  tot troost diep in uw leven,
  maar ik heb woorden alleen,
  namen, en dingen geen.
  Ik wilde ik kon haar iets geven
  verlichtend het donkere leven.

  Veel liefs, kracht en ’n dikke knuffel

  Like

 6. Lieve Jeanne, wij zijn hier totaal van slag bij het lezen van dit bijzonder tragische nieuws. Onze oprecht innige deelneming en heel, maar dan ook heel veel sterkte. Ik vind eigenlijk geen woorden… maar weet dat we énorm meeleven.❤️

  Geliked door 1 persoon

 7. Beste Jeanne, wat ik ook wil zeggen, woorden schieten te kort.
  Dit is niet te bevatten, voel diep met je mee.
  Wat verschrikkelijk, wat je lief is je zomaar ontnomen.
  Wens je heel vee kracht en troost toe. Hans

  Like

 8. Oh, wat verschrikkelijk. Zoiets verwacht je totaal niet. Het viel me al op dat je laat was, meestal loop ik achter bij je. Ik weet niet wat ik moet zeggen ook. Behalve je heel veel kracht en sterkte toe te wensen om dit allemaal door te komen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hoi Sjanne ik reageer hier verder nooit maar kom langs via Ria. Heel veel sterkte met dit verlies en niemand is in staat om je verdriet te verzachten. Zeventig is in deze tijd gewoon nog jong. Een vriend van mij is recentelijk onder vreselijke omstandigheden gestorven en het kan je misschien wel tot troost strekken dat je man een lijden bespaard is gebleven.

  Like

 10. Mijn oprechte medeleven maar dit verschrikkelijke verlies. Onbegrijpelijk dat zoiets zómaar kan gebeuren. Zo wreed ineens uit het leven gerukt. Hoewel het je misschien zóu moeten troosten dat er geen zwaar ziekbed aan vooraf ging maakt dat het gemis zeker niet beter draaglijk.
  In de hoop dat je op veel warme menselijkheid zult mogen steunen wens ik je heel veel sterkte bij dit grote verlies.

  Geliked door 1 persoon

   1. Wat het gemis is wéét ik ja, maar toch kan ik me er geen voorstelling van maken hoe het is als je er zo door overvallen wordt als jij nu mee maakt. Ik had door de lange strijd tegen dementie vrede met zijn dood die rust bracht. IK kan me zo voorstellen dat die vrede er bij jou ( voorlopig) niet is, juist omdat hij gezond en niet oud was. Dat lijkt me heel moeilijk Ook alle beslissingen , bij de crematie/begrafenis , waar je nu overhaast dingen moet regelen waar je nog niet zo bij stil stond. En dat allemaal in een toestand van “onwerkelijkheid.” Ik denk niet dát ik je ergens mee kan helpen maar dat dat wél zo zijn aarzel niet dat aan te geven. Nogmaals heel veel sterkte.

    Like

 11. Nu pas lees ik jouw verbijsterende bericht. Wat een overweldigende schrik.. Ik ging eens lekker zitten om naar jouw blogs te kijken, en ik lees dit niet te bevatten nieuws. Je gaat een zware tijd tegemoet, Jeanne, en ik wens jou toe dat je steun zult vinden om je heen, en vervolgens, stapje voor stapje, hernieuwde levensvreugde. Heel heel heel veel kracht toegewenst! Henny

  Like

 12. Lieve Jeanne,
  Via Ineke kregen wij het vreselijke bericht dat jouw man ineens is overleden.
  Wat moet dat heftig zijn….
  Ik hoop dat je omringt wordt door lieve mensen die je zullen opvangen.
  Koester alle mooie herinneringen aan hem.
  Veel kracht, steun, sterkte en liefde,
  van Simone, ook namens je oud-collega’s van
  De Havenrakkers.

  Like

  1. Lieve Jeanne,
   Via Simone (en Ineke) bereikte ons het vreselijke nieuws. Wat een nachtmerrie waar je nu midden in zit. Heel veel sterkte gewenst om dit een plekje te geven!
   Liefs Wanda

   Like

 13. Och, Jeanne….. onze deelneming met dit enorme verlies. Zo’n gezonde fitte man, jouw Sjaak, ik zie hem nog zitten bij ons toen jullie het schilderij kwamen brengen. Heel veel sterkte, ook voor de familie. Harry en ik vinden het heel erg.

  Like

 14. Wat een nare ontdekking. Opeens wordt alles mij duidelijk. Ik ben een aantal dagen niet in blogland geweest, omdat ik ziek was en jarig was en en en. Maar een paar blogjes geschreven en ik miste je al, maar nu wordt het mij duidelijk. Mijn oprechte medeleven. Wat zal het zwaar voor je zijn.

  Geliked door 1 persoon

 15. Lieve Sjanne,

  ben even terug gaan zoeken en vond dit bericht in jouw weblog.
  Zomaar plotseling overleden, in jouw armen.
  Het ergste wat er is.
  Ik moet steeds aan je denken. Zo droevig alles…

  Heel veel liefs en sterkte van Marlou

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s