Hello Fresh

Als ik moet zeggen waar ik het ergste tegenaan gelopen ben, na Sjaak’s overlijden is dat natuurlijk het gemis van zijn liefde en van de alom aanwezige fijne persoon, die hij was. Maar op praktisch gebied staat boodschappen doen en koken bovenaan. Ik besef, dat ik erg verwend ben, want in een supermarkt kwam ik zelden of nooit. Daarbij zijn mijn kookkunsten minimaal. Nu moest ik opeens zorgen, dat ik elke dag iets te eten kreeg en de daarbij behorende ingrediënten in huis had. Dat kreeg ik dus niet op een rij. Ik was voortdurend bezig met de dingen die op mijn boodschappenlijst moesten komen. Het werd een soort obsessie. En nog had ik weer iets vergeten, heel frustrerend.

En daar bleek Hello Fresh de oplossing. Zij doen de boodschappen voor mij. Ik lees op een kaart stapje voor stapje wat ik moet doen.

Er gaat een wereld voor me open. Ik doe het nu twee weken tot volle tevredenheid. Naast handig is het ook nog lekker en overzichtelijk. Per maaltijd zit alles in een zak.

Het boodschappen doen is nu overzichtelijk geworden. Ik hoef in grote lijnen alleen nog maar de algemene dingen in huis te halen, zoals brood, fruit en melk. Ik krijg er grip op. Fijn.

19 gedachtes over “Hello Fresh

 1. Goed idee! Toen mijn zoon uit huis ging, was ik bang dat ik niet goed voor mezelf alleen zou koken, maar het tegendeel bleek waar. Ik ging aan het roerbakken met gezonde ingrediënten en doe dat nog steeds graag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wij eten al meer dan vier jaar vijf dagen in de week HelloFresh. We zijn enorme fans, want we eten gezond en niet uit pakjes. Het mooie vind ik ook dat je niet met grote flessen en halflege andere dingen blijft zitten waar maar een beetje uit is. Uiteindelijk gaat dat dan toch weer weg. Je krijgt nu net zoveel als nodig is voor het bewuste recept. Ik vind de verse kruiden altijd super. Het spul is sowieso llemaal vers en van goede kwaliteit. De recepten zijn prima te doen en je eet echt lekker. Wij eten liever geen vis en schaaldieren, maar er is meer dan genoeg keus in vlees- en vega-gerechten. Daarnet werd onze box weer gebracht.
  Ik peins niet over verandering, het bevalt ons veel te goed.

  Geliked door 1 persoon

 3. Goed bedacht, ook lekker en gezond eten.
  Ik heb het gedaan, maar vond het destijds lastig dat het voor twee personen was, ik hield altijd over.
  Ook miste ik maaltijden waar ik juist trek in had, dus ging dan toch naar de supetmarkt.
  Ik vind boodschappen doen ook wel leuk 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Dat is zeker een goede Jeanne. Op die manier kook je toch wat meer en beter voor jezelf en hoef je je niet zo druk te maken om de boodschappen. Het is nog erg lekker ook. We hebben er ook al regelmatig gebruik van gemaakt.

  Like

 5. Ja net als Sjoerd zou ik dat probleem ook niet hebben, ik kook graag. Minstens één keer per week probeer ik wel een nieuw recept uit, gewoon omdat ik het leuk vindt. Maar als je niet van koken houdt, er ook niet goed in bent lijkt me dit een prima oplossing want een mens moet toch goed en gezond eten.

  Like

 6. Hello Fresh is wel de oplossing, zijn veel die er gebruik van maken.
  Zo krijg je gevarieerde maaltijden, zonder zelf in de stress te raken.
  Klopt opeens alleen zijn is een hele omschakeling. Hans

  Geliked door 1 persoon

 7. Sinds 2000 heb ik een 1persoonshuishouden en heb ik m’n eigen stijl ontwikkeld. Voor die tijd deed ik alleen rijst of patat aangezien m’n vader (die graag kookte) daar moeite mee had. Al snel schakelde ik over op roerbakken en doe dat 4 tot 5x per week. Ben ik ook mooi van die vervelende jus af, die ik toch al ongezond vond. Ik bak alles roer. Rösti, aardappelschijfjes, spruitjes, witlof, koolsoorten, mexikaanse en marokkaanse mix, gaat allemaal prima. Ook zo klaar. schil zelden iets. Kan ook prima op maat. Hou dus nooit iets over. Daarnaast haal ik vaak bij de indonees, vietnamees en chinees. Maar vul dat aan met paprika, komkommer en ui. Met zo’n maaltijd doe ik vaak een paar dagen. Ik haal af en toe ook een magnetronmaaltijd met bloemkool, aardappels en gehakt. Die gaat de laatste jaren niet meer in de magnetron, maar bak ik ook roer met pinda-olie. Dwz bij die maaltijden is de jus ook waardeloos en de rest valt zeker mee. Bij alles doe ik kruiden en zeker geen zout. Kiep het vanuit de koekepan zo op het bord en eet op schoot terwijl ik het journaal van 13 uur zo rond 13:30 kijk. Vandaag at ik chili con carne (magere rookworst) met paella.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s