Tegenstelling: expres – per ongeluk

De tegenstelling zit dit keer in het verhaal behorende bij de foto.

Vroeger thuis was deze foto aanleiding tot heel wat hilariteit. Een fotograaf of een passant met een fototoestel was een zeldzaamheid, dus die ene foto, die er gemaakt werd, moest wel goed zijn. Dus, toen mijn zusje in de box vereeuwigd zou gaan worden, werd het potje expres uit beeld verplaatst. Maar helaas.

Hier zie je hoe anderen deze tegenstelling invulden.

19 gedachtes over “Tegenstelling: expres – per ongeluk

  1. Duidelijk een foto van ver vóór de tijd dat een foto dan wel even “bijgeknipt” kan worden . Het is ook nog een tijdsbeeld wat betreft zindelijk maken, tegenwoordig lopen de kleintjes niet zelden op hun derde jaar overdag nog in de luiers, Met katoenen luiers maakte je daar veel eerder werk van om ze zindelijk te krijgen. Mijn oudste was al ruim dag en nacht droog toen de jongste 27 maanden later geboren werd.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s