Naar buiten

Eigenlijk had ik me verslapen, want ik wilde de zonsopkomst meemaken, maar toen ik wakker werd stond de zon al boven de horizon. Toch schoot ik razendsnel in mijn kleren, pakte mijn fototoestel en ging een rondje wandelen. Het was afgelopen zaterdag prachtig buiten met de lichtbevroren weilanden.

In de middag fietste ik met P een rondje rond ’t Twiske. Veel vogels zagen we niet, maar het blijft een prachtig gebied.

De scholeksters zijn weer terug. Zij zaten op de steiger, terwijl wij daar gezellig koffie dronken.

Helaas moest ik naar huis, want ik had nog een expositie te bezoeken. Daar schreef ik hier al over. Het was een gevarieerde volle dag, vooral veel buiten. En de zon ging ook nog mooi onder, hoewel ik niet op de meest fotogenieke plek stond, toen ik deze foto nam. Licht en zon, het doet me goed.

9 gedachtes over “Naar buiten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s