Waterland, mijn tuin

Toen wij bijna 15 jaar geleden ons huis kochten, lieten we een tuin achter, want het was een appartement boven. Dat vonden we jammer, maar het kon niet anders. Het is een heerlijk huis, maar het was meteen duidelijk, dat we die tuin wel gingen missen, vooral ’s zomers. Wij zeiden toen tegen elkaar: ‘Nu is heel Waterland onze tuin’. Vandaar dat we vooral in de afgelopen jaren veel gefietst en gewandeld hebben in onze regio. Ik laat jullie dus eens zien, wat er op het moment zoal in ‘mijn tuin’ bloeit .

Mooi tuintje toch?

10 gedachtes over “Waterland, mijn tuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s