IJslandse trafo

Sjoerd is verzamelaar van trafohuisjes (digitaal dan hè). Sinds ik weet heb van Sjoerds verzameling valt mijn oog altijd op transformatorhuisjes. In Nederland zijn dit vaak onopvallende, soms onooglijke gebouwtjes, hoewel bij beter kijken er hier en daar toch wel werk van gemaakt is. Kijk maar eens bij Sjoerds verzameling.

Ik had hem een IJslands huisje gestuurd. Die plaatste hij deze week op zijn blog. Verspreid door Reykjavik stonden overal dezelfde gebouwtjes. Ik vond ze ook zò speciaal. Heel wat anders, dan die vaak vierkante blokken hier, die dan ook altijd nog eens vol gekalkt lijken te moeten worden. Nee, dan deze!

Hier zie je mijn bijdrage bij Sjoerd.

7 gedachtes over “IJslandse trafo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s