Goud in de morgen

Regelmatig kijk ik ’s ochtends vroeg uit het raam en ben ik dan boos op mezelf, omdat ik vervolgens te slap ben om naar buiten te gaan, maar mijn bed weer in duik. In de vroege uurtjes is het buiten vaak, zeker de laatste tijd, zo prachtig. Later op de dag zie je daar niets meer van terug. In Gennep ging ik wel eruit en dat was zo mooi. Dus deze week, toen er weer mist hing over het land stapte ik om kwart over 6 op mijn fiets. Ik beleefde een gouden uurtje.

De zon is er nog niet.

Als die over de horizon piept verandert alles.

Het duurt maar even en dan trekt de mist weg en wordt alles langzaam gewoon. Maar dat uurtje is de wereld dichtbij huis zo wonderschoon.

12 gedachtes over “Goud in de morgen

  1. Prachtige foto’ s en ook het gevoel zo vroeg op pad te zijn. Waarbij de hele wereld nog in diepe rust is en er een heel schoon pallet aan verwachtingen en ervaringen voor je ligt. Onaangeroerd zoals een witte piste waar nog niemand vanaf is geskied of een zandvlakte waar nog geen voetstappen staan. Zo magisch. Het was zeker de moeite waard om naar buiten te gaan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s