Wat er groeit en bloeit

Naast dat ik er nu vrijwilliger ben, kom ik heel graag in de insectentuin. Het is er een oase van rust en stilte. Ik kan er ook mijn hart ophalen met macrofotografie. Naast het onkruid wieden, dat ik daar de laatste dagen flink deed om alles voor de opening van het insectenhotel netjes te krijgen, gaf ik mijn ogen goed de kost. Een puntbij-vlieg

en een dambordvlieg wilden poseren. Ik heb me laten vertellen, dat dit exemplaar op de foto een vrouwtje is. Dat zie je aan de ruimte tussen de ogen.

Mijn oog viel ook op waterdruppels, altijd mooi.

10 gedachtes over “Wat er groeit en bloeit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s