Herfstochtenden

De laatste tijd is het vroeg in de ochtend geregeld oogverblindend mooi. Wil je ervan genieten, dan moet je wel vroeg op. Een half uur voor zonsopkomst begint het spektakel en het gaat door tot ongeveer een half uur na zonsopkomst.

De zonsopkomst is deze tijd van het jaar rond half 8. ‘Vroeg op’ is dus maar betrekkelijk en het is nu daarom niet, alsof je middenin de nacht eruit moet, als je wilt genieten van het ochtendgloren. Toch blijft het bij mij vaak bij naar buiten kijken en constateren, dat het prachtig is buiten. Gisterochtend was de combinatie van rode luchten en grondmist onweerstaanbaar en snelde ik naar buiten. Voor je het weet is alles alweer weg, want het is snel veranderlijk. Kijk maar even mee, naar wat je gemist hebt, als je nog onder de wol lag.

20 gedachtes over “Herfstochtenden

 1. Toen ik eergisterenochtend rond half 8 naar het dorp reed waar onze zoon woont zag ik ook zulke plaatjes. Ik kon nergens stoppen op de binnenweg vanwege het drukke verkeer en omdat ik op tijd moest zijn om de kleindochters naar school te brengen. Ik hoop dat er volgende week weer een keer zo’n morgen is en ik op de fiets kan gaan.Jouw foto’s zijn geweldig!

  Geliked door 1 persoon

 2. In dit kade kan ik de woorden: vul je reactie hier in niet meer lezen. Alleen het bovenste randje van de letters is zichtbaar. Ook kan ik niet meer helemaal zien wat ik in tik. Weet niet of hier
  Meerdere mensen last van hebben.

  Like

   1. Ik dacht misschien hebben er meerderen last van, zo niet dan is er hier wat fout. Dak voor het reageren.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

    Like

   2. Ik begrijp het. IK heb er niet van gehoord, maar zelf heb ik wel last van een té grot scherm, waardoor ik ook steeds moet schuiven om bij de goede knoppen te komen. Soms lost zoiets zich vanzelf op. Het komt ook vanzelf. Maar ik hoop voor jou, dat het snel opgelost wordt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s