Glossy tijdschrift

Eén keer per jaar in de decembermaand valt in ons dorp , deur aan deur, een heus glossy-tijdschrift in de bus vol wetenswaardigheden over ons dorp. Gratis en voor niks. Bedrijven uit ons dorp sponseren het geheel. Het wordt geheel op vrijwillige basis samengesteld door een dorpsgenote. Zij zoekt onderwerpen van actuele voorvallen het afgelopen jaar. Zij vraagt anderen om een bijdrage te leveren, zoals het schrijven van een column of een interview afnemen met de oud-burgemeester, die op 91 jarige leeftijd nog steeds in ons dorp woont. Aan mij werd gevraagd om een foto-reportage van iets te verzorgen. Ik bedacht, dat het misschien leuk zou zijn om het proces in beeld te brengen van de bonbons met foto’s , die in ons dorpswinkeltje te koop zijn. Mijn straatgenoot, die de bonbons als hobby bij hem thuis in de keuken maakt, vond het een leuk idee. Zodoende is de foto-reportage er gekomen en begrijpt nu iedereen hoe het kan, dat er foto’s op bonbons zitten, die je nog kunt opeten ook.

Klik op het plaatje. Op pagina 36, 37 en 38 vind je mijn foto’s.

18 gedachtes over “Glossy tijdschrift

  1. Dat is wel een heel bijzonder initiatief, en zo mooi ingevuld! je gaat er vast nog wel wat uitgebreide op terug komen in een logje want dit is allemaal een beetje klein.
    Herinner me wel dat je er eerder over schreef , bewust niet heel uitgebreid natuurlijk.

    Like

  2. Prachtig blad is het geworden Jeanne. Ik herinner me nog dat je het erover had. Geweldig mooie reportage van het maakproces. Leuk beschreven verhaal ook wat er naast staat . Ga zo meteen een verder lezen, ja ik loop wel achter hè :-), maar de verhalen zijn er niet minder leuk door.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s