7 gedachtes over “Maastricht, stadsimpressie

  1. En toch zie ik een stad het liefst zonder al die sarrewarrie, kerstverlichting prima, maar het begint steeds meer uit de hand te lopen. Tegenwoordig moet ook ’s zomers de boel worden volgehangen met smakeloze kitsch. Geef mij maar de ouderwetse bloembakken, maar dat is te duur en arbeidsintensief.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ach smaken verschillen. Ik ben blij met je foto’s en woorden over Maastricht. Geeft mij weer inspiratie voor mijn volgende bezoek aan Zuid-Limburg

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s