Tegenstelling: vroeg – laat

Bij een station is een klok altijd cruciaal: ben ik te vroeg of te laat voor de trein?

Als je wilt weten wat anderen maakten met deze tegenstelling, klik dan hier.

8 gedachtes over “Tegenstelling: vroeg – laat

  1. Tja ik ben altijd overal te vroeg, want er werd bij ons thuis opgelet dat je ruim op tijd bij je afspraak was. Te laat komen was een zonde , dat zit er bij mij nog steeds ingebakken. Ik blijf soms maar even in mijn auto zitten om niet heel erg te vroeg ergens te zijn.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ja, passend en helemaal waar. De laatste keer dat wij nog ‘konden’ rennen, misten we de trein op een haar na. Toen heb ik mezelf beloofd dat nooit meer te doen, want een kwartier later kwam de volgende.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s