Avondfotografie in Venetië

Mijn laatste blog over Venetië:

Op de officieel daarvoor geplande avond gingen we naar een brug in het centrum van Venetië. We waren weinig hoopvol op het resultaat, want de zeemist was weer eens spelbreker. Deze foto’s zijn het resultaat, maar ik had graag lichtspiegelingen in het water gehad en zicht op Venetië bij nacht.

De volgende avond was het opeens windstil en helder. Helaas hadden we toen al een vol programma in de benen, dus had niemand meer puf om richting het centrum te gaan. Ik had toch zin om even wat te proberen en maakte een avondwandeling rondom het hotel. Het is geen Canal Grande, maar ik vond het toch leuk om te doen en ben best tevreden met het resultaat.

12 gedachtes over “Avondfotografie in Venetië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s