Het weer

Helemaal afgaande op de weersvoorspelling, die meldde dat het vandaag na de nachtelijke regen droog zou zijn tot in de vroege avond, besloten we vandaag de volgende etappe van het Trekvogelpad te gaan doen. Vanochtend stonden we om half 10 bij de Zeeburgerbrug, het begin van onze etappe. De lucht zag er veelbelovend uit. Toch moesten we na ongeveer een half uur lopen al schuilen voor de regen. De lucht was helemaal dichtgetrokken. Gelukkig bleef het de rest van de wandeling droog en er waren zelfs flinke zonnige periodes. Het werd een heerlijke tocht, maar ik besef wel, hoe het weer je wandeltocht kan beïnvloeden. IMG_8744

Thema Stuureenfoto

Een gedachte over “Het weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s