Amsterdam in the light

Na ons bioscoopbezoek liepen we nog even door Amsterdam. We zagen files van boten in de grachten vanwege het Amsterdam light festival. Wij zagen niet veel van dat festival, omdat we alleen hebben rondgekeken in en om het Centraal Station. We zagen daar hoe mooi alles is opgeknapt. Alle doorgangen naar de perrons, de IJ-promenade, de wandel-fietsdoorgang naar het pont, alles heeft echt allure gekregen. Ook achter het station waar het busstation is, zie je dat langzamerhand zo goed als alle rommel van werkzaamheden verdwenen is. Het is nu al heel plezierig vertoeven daar, zeker nu alles in kerstsfeer is opgetuigd.

Amsterdam-001

Een gedachte over “Amsterdam in the light

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s