Langs de Maas

Omdat het nog een paar graden warmer zou worden dan gisteren (23  gr) besloten we niet de heuvels in te gaan, maar langs de Maas te blijven. We liepen langs Heughem, Gronsveld en Oost Maarland. Daar liepen door het bos totdat we de Eysder Beemden in konden. Het verkoelende windje zo dicht bij de Maas maakte het tot een heerlijke wandeling. img_2103Dit natuurgebied ligt tegen Eysden aan. In dat sfeervolle dorp rustten we uit met wat drankjes op een terras. We waren uiteindelijk zo verkwikt en uitgerust, dat we besloten om ook weer terug te lopen naar Maastricht. img_2105De weldadige warmte van de nazomer doet je vergeten dat het toch echt al herfst is. Maar daar zag ik opeens kastanjes liggen (weliswaar nog in hun jasjes) in de avondzon met een speciaal licht………….. ja, ja, dit is de herfst!img_2108

4 gedachtes over “Langs de Maas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s