Op een winderige, regenachtige zondagmiddag………….

img_3177Wat kun je beter doen op een winderige, regenachtige zondagmiddag dan een feestje vieren. Het kwam dus goed uit dat ik was uitgenodigd om de 60ste verjaardag mee te vieren van mijn overbuurvrouw, annex ex collega., samen met 20 andere vrouwen.

ineke-60We gingen ervoor naar een boerderij in ons dorp. De boerin geeft soms schilderles aan mensen. In onze feestzaal hingen de wanden dan ook vol met haar werk.

Het werd een gezellig samenzijn met een zeer gemêleerd gezelschap, iedereen had weer een andere link met het feestvarken. Onder het genot van een drankje werd er heel wat af gekletst. Af en toe werden we uitgenodigd om een lied aan te heffen voor de jarige. Ik heb me kostelijk vermaakt en dat had ik eigenlijk niet zo verwacht. Het idee van 20 vrouwen stond me wat tegen. In de afgelopen jaren werd het aantal mannelijke collega’s op mijn verschillende werkplekken ook steeds minder. De sfeer met alleen vrouwen is anders. Ik vond het niet altijd even prettig om in zo’n vrouwenwereld te werken. Met mannen erbij krijg je toch een andere ambiance, hoewel dat ook van het gezelschap afhangt natuurlijk. Maar op dit feestje heb ik nu juist het positieve van vrouwen onder elkaar weer mogen ervaren.  Voordat ik er erg in had was het alweer tijd om naar huis te gaan. Gelukkig was de storm toen over zijn hoogtepunt heen.ineke-60-001

6 gedachtes over “Op een winderige, regenachtige zondagmiddag………….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s