Familie Ransuil

Ze zitten er weer! Ze waren een tijdje weg, maar sinds de berk kaal is steken ze erg af tegen de lucht. Vandaag telde ik er soms 6, soms 7. Eerder dit jaar  zaten er wel 9 in de boom. Of ze hier nu de winter door blijven zitten, vraag ik me af. Ik ga ze in de gaten houden.

p1000150             p1000161

11 gedachtes over “Familie Ransuil

  1. Via Bertiebo ben ik hier aangespoeld en lees over de ransuilen. Alle kans dat ze er blijven zitten. De boom is waarschijnlijk een roestplaats waar ransuilen soms jaren achtereen in groepsverband de winter doorbrengen. Voorwaarde is dat er voldoende voedsel in de buurt valt te vangen, maar dat zal in jouw omgeving geen probleem zijn.
    Prachtig om te zien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s