Uithangbord 55

Bij uitspanning ‘Het Hijgende Hert’ middenin het Vijlenerbos in Zuid Limburg zag ik dit aparte uithangbord op de voorgevel. Het terras was afgeladen vol op deze donderdag in maart. Een van de eerste heerlijke voorjaarsdagen bracht veel mensen op de been. Morgen meer over onze wandeling, die ons bij Het Hijgende hert bracht.

2 gedachtes over “Uithangbord 55

  1. Ik heb er ook al vaker over geschreven. Het is jammer dat het zo veel bezocht wordt. Vroeger kwamen we er wel vaker. Het ligt daar echt schitterend, en verkoopt heel veel verschillende soorten bier, je krijgt er lekker (streek)gerechten. Tegenwoordig is het met een beetje mooi weer afgeladen vol.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s