Voorjaarsberm

Ik had een tweeledig doel met mijn wandeling. Allereerst is het lopen nodig voor de broodnodige beweging. Maar ik had natuurlijk ook mijn camera mee. Ik wilde eens kijken wat er in de berm bloeit en dat macro fotograferen oftewel  erg inzoomen. Vaak mislukken deze foto’s nog bij mij, omdat mijn instellingen dan scherp  gesteld staan op de achtergrond i.p.v. de voorgrond. Ik heb me vandaag een beetje gerevancheerd.

12 gedachtes over “Voorjaarsberm

  1. Mooie foto’s, maar voor mij is de laatste mislukt, de bladeren zijn scherper dan de pluizenbol. Tenzij dat ook de bedoeling was. Soms is handmatig scherpstellen een betere optie

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s