Carré

Heel Carré was volgestroomd om te gaan genieten van de Ierse singer songwrither Chris de Burgh. Ik had tot een week geleden nog nooit hem gehoord, laat staan dat ik zijn muziek kende. En toch zat ik gisteravond tussen zijn fans in de zaal. Het was een belevenis, temeer omdat ik omringd was met mensen, die alle teksten letterlijk mee konden zingen die voor mij allemaal totaal onbekend waren. Ik vroeg me dan ook af waar ik geweest was op deze planeet. Dat ik dan geen fan was, dat had gekund, maar ik heb nooit iets van de muziek van deze man opgevangen. Vriendin M had me uitgenodigd. Ze was vergeten te zeggen dat rode jurken favoriet zijn als dresscode. Ja want er zaten opvallend veel vrouwen in rode jurken tussen het publiek. Tot aan het einde moesten ze wachten op de hit ‘Lady in Red’. Hier een filmpje voor  mensen zoals ik, die geen voorstelling hebben bij de zanger, de muziek en dit nummer.

13 thoughts on “Carré

  1. Kwam het je ook niet bekend voor toen je het hoorde? Ik ken geen van zijn andere nummers, maar deze wel. Ik vind zijn stem en uiterlijk helemaal niet in overeenstemming met elkaar maar had ook geen idee hoe de man eruit ziet.

  2. Ik heb altijd gedacht dat deze meneer maar één lied heeft gezongen. Dat van Lady in Red dus. Maar het is wel een klassieker. Ben jij misschien nog geen veertig of zo?

  3. Ik dacht dat het een Nederlander was!

    Carré is zo fijn om te zijn. In de 60-70er jaren veel geweest na alweer 15 jaar geleden voor Dulce Pontes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s