2 concerten

Fietsend door Grollo zochten we naar het museum van Cuby and the Blizzards. Dit was één van de bands , die bekend werden als het genre ‘Nederbeat’ in de zestiger jaren. Het ‘Groeten uit Grollo’ (hun 2e album) konden we eens even in het echt bekijken. Aan het begin van een straat in een plantsoentje staat een standbeeld van Harry Muskee, zanger van de band.

Om de zoveel meter de straat in staan grote zwart-wit foto’s van allerlei bands. Op straat stonden overal muziekteksten. Dit was de enige nog leesbare.  Thuis snel het youtube filmpje opgezocht om even sweet memory’s op te halen.

Het museum zelf was gesloten. 

Verder op fietsten we over een houten brug. Wat een concert viel ons daar te beurt. Het was oorverdovend en zo leuk dat we de zangers en zangeressen in het water vlak voor ons zagen liggen. Ik vraag me af of C & B ooit zoveel lawaai (muziek) hebben geproduceerd.

5 gedachtes over “2 concerten

  1. De kikkers maken momenteel enorme herrie. Ik vind het altijd een heel leuk geluid. Gisteren kwamen we langs een mooi ven en daar verging horen en zien je zowat. Mooi is Drenthe, he? Vooral op de fiets.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s