Trafo’s op de brink

Eerder maakte ik al een blog over allerlei bijzonderheden, die er op brinken (dorpsweides met bomen) in Drenthe te zien zijn. Ik noemde daar nog niet bij dat ik ook verschillende keren transformatorhuisjes zag staan. Door Bvision, die ze verzamelt op zijn blog, valt mijn aandacht daar altijd op. Het trafohuisje in Gasteren stuurde ik daarom door naar Sjoerd. Hij plaatst het vandaag.

En nu ik toch bezig ben: In Loon zag ik een nog veel mooier exemplaar staan, weer op de dorpsbrink. (Niet doorgestuurd)

9 gedachtes over “Trafo’s op de brink

  1. Gek. Ik weet niet eens waar er hier in de buurt eentje zou staan. Nu maak je me er attent op en ga ik er toch eens op letten. Ik vrees alleen dat dat bij ons oersaaie gebouwtjes zullen zijn. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s