Op een mooie Pinksterdag

Onze dochter met haar vriend kwamen ons in het Pinksterweekend even opzoeken. We fietsten ze een eindje tegemoet en op de plek waar we ze stonden op te wachten, zagen we dat er in het ooievaarsnest van alles bewoog. We hadden een paar maanden geleden hier het ooievaarspaar zien klepperen op het nest. Nu zaten er 3 jongen in en vader cirkelde om het nest hoog in de lucht.Na een gezellig bezoek zijn de jongelui weer vertrokken. Vanwege werkzaamheden aan de trein konden ze hun eigen rijwiel niet meenemen in de trein en werd het een OV fiets. Ze genoten van het mooie weer en de Drentse natuur al trapte het iets zwaarder dan ze gewend zijn.

7 gedachtes over “Op een mooie Pinksterdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s