Uithangbord 73

Lopend door Amsterdam viel mijn blik opeens op een uithangbord met een voor mij erg vertrouwde tekst. Het is dit keer geen bijzonder bord in de zin van origineel. Nee, dit is gewoon reclame voor een biermerk. Maar als je ziet, dat het over het bier gaat, dat gebrouwen wordt in de brouwerij van het dorp van mijn jeugd in Zuid-Limburg en als die reclame dan in hartje Amsterdam hangt, vlak achter het beursgebouw, vlak bij de wallen, dan doet me dat toch wat!

De handtekening van Wies Meens, stoere eigenaresse, staat onder het wapen van de familie Meens. Zij zijn de eigenaars van dit familiebedrijf. Ooit was Wies nog de bazin van mijn vader, die in het bedrijf hand-en spandiensten verrichtte.  Als je geïnteresseerd bent kun je hier uit de TV serie ‘de opvolgers’ de aflevering over brouwerij Alfa zien.

En ik vind het nog lekker bier ook! En hier schreef ik eerder over die brouwerij, want ik bracht er een bezoek. En ik ben helemaal niet chauvinistisch, ha ha.

10 gedachtes over “Uithangbord 73

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s