Kerst-hergebruik + Tegenstelling

De afgelopen periode heb ik allerlei dingen geschilderd op de schilderscursus. Ik heb ondertussen een hele voorraad aan probeersels. Gewoon weggooien kan altijd nog, dus bedacht ik, dat ik een deel van mijn fleurige kaarten kan gebruiken om kerstkaarten te maken. Vandaar dat ik me de afgelopen weken heb vermaakt met aquarelleren en knippen en plakken. Ik heb geloof ik nog nooit zoveel tijd besteed aan het maken van kerstkaarten, maar ik vond het heerlijk om te doen. Veel mensen schaffen het kerstkaarten versturen af. Aangezien ik graag kaartjes krijg, moet ik er ook zelf iets voor doen, vind ik. Voorwaarde is dan wel dat je maar net een idee en tijd moet hebben. Toevallig had ik dat dit jaar, maar dat is geen garantie, dat ik me de komende jaren weer zo uitsloof.

Meteen een wens voor iedereen die dit leest en geen kaartje krijgt.

Er was een kleine miscommunicatie, waardoor ik mijn log met een andere titel heb gepubliceerd. Het was de bedoeling om hem te posten onder de kop tegenstelling: Kerst – Oud en nieuw. Nu pas ik het zo even aan en kun je toch hier kijken naar anderen, die ook iets voor deze tegenstelling bedachten.

14 gedachtes over “Kerst-hergebruik + Tegenstelling

  1. Mooie kerstkaarten heb je gemaakt, Jeanne!
    Het blijft toch altijd wel iets hebben om een envelop uit de bus te kunnen halen en dan eerst via het handschrift al proberen erachter te komen wie jou op een kaart trakteert! Maar ik ben ook bang dat het een ‘uitstervend’ fenomeen is, dat versturen van die kaarten. Dus nu gewoon er nog even extra van genieten!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s