Kleurrijk

Af en toe doe ik wel eens mee met een foto-opdracht of wedstrijd. Ik vind het leuk om een foto te zoeken passend bij een thema. Daarom doe ik ook bijna wekelijks mee aan de tegenstelling (bij Melodyk), waar ik regelmatig een foto uit mijn archief bij plaats. In 2017 was ik al eens geselecteerd in het blad De Kampioen. En nu een keer bij de Laura Vink Academie. Zij heeft maandelijks een thema. Aan het einde maakt ze dan een selectie foto’s, die geplaatst worden in de zogenaamde ‘Hall of Fame‘. En daar sta ik nu in, bij het thema kleurrijk met deze foto. Het valt wat klein uit, dus kun je beter hier kijken. Dan zie je meteen ook alle andere geselecteerden. Hier stond de foto al eens op mijn blog.

Maar kijk ook hier bij Laura om het kleine fotootje groter te zien, met de tekst eromheen. Je moet even klikken om bij het goede item te komen. Leuk toch?

9 gedachtes over “Kleurrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s