In de Kampioen

Een paar maanden geleden werd er in de Kampioen (ANWB) een oproep gedaan om foto’s van kastelen op te sturen. Aangezien ik genoeg foto’s daarvan heb, stuurde ik er voor de aardigheid eens eentje op. Ik deed dit nog nooit eerder. En warempel is mijn foto geselecteerd in de Mei-editie voor de rubriek ‘mijn kasteel’. Men vond het niet de allermooiste foto, maar het is toch leuk om bij de beste veertien uitgekozen te worden.

Het kasteel is officieel een Engels landhuis. Lees erover op mijn blog uit 2014 en hier.

17 gedachtes over “In de Kampioen

  1. Oh als ik dat gelezen had, had ik ook wel weer meegedaan. Ik heb een keer meegedaan met de hondenfietskar, maar helaas ben ik toen niet geselecteerd. Proficiat voor jou. altijd een leuke opsteker.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s