Kleine serie 17

Na deze stadswandeling door Amsterdam, (toen het nog geen probleem was) waarbij ik natuurlijk mijn fototoestel niet in mijn tas liet zitten, kon ik geen lijn ontdekken in de gemaakte foto’s. Ik klikte bij van alles wat ik interessant leuk en mooi vond. Maar bij het bekijken van de foto-oogst zag ik opeens een kleuraccent geel opduiken. Ik was er niet naar op zoek, maar het leverde deze lente-achtige collage op. Gewoon toeval dus.

12 gedachtes over “Kleine serie 17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s