Kerstkaart

Dit jaar was ik vroeg met mijn kerstkaarten. Alles lag klaar om op de bus te doen. Het was nog voor het vorige weekend en dat vond ik nog iets te vroeg, dus zou ik wachten tot de maandag erna. Dat was dus vorige week. Toen ging alles anders en klopte de tekst van de kerstkaart niet meer. Dus deed ik niks op de bus. Geen kerstkaarten over de post dit jaar, maar ik wil iedereen toch een kerstwens sturen. Maar nu zo.

Want de blogwereld verdient mijn kerstwens zeker ook. Mensen wat een belangstelling, zoveel troostende woorden, vreemden of bekenden, allemaal, fantastisch. Heel erg bedankt. Het helpt toch!

24 gedachtes over “Kerstkaart

 1. Lieve Jeanne, wat heb je dat weer mooi in beeld gebracht. Het is zo wrang en triest dat je de naam van je liefste hebt moeten verwijderen van je ontwerp. Het is niet te vatten. Je zeilt nu alleen verder. Dat je wind in de rug mag hebben als ruggesteun en troost.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve Jeanne, door omstandigheden lees ik nu pas je blog Kerstkaart. Ik bladerde terug en zag je verhaal, geen verhaal eigenlijk, het zijn maar enkele woorden waarin je ons vertelt dat je man totaal onverwacht uit het leven is weggerukt. 70 jaar, veel te vroeg. Ik las ook alle troostberichten en daar wil ik mijn troost aan toevoegen. En dat is dat Sjaak niet weg is, hij leeft voort in je hoofd, in je gedachten, in de herinneringen en in jullie kinderen.

  Groet van Fialas.

  Verzonden vanuit Mail voor Windows

  Geliked door 1 persoon

 3. Inderdaad , kerstmis , de jaarwisseling, het gaat allemaal gewoon door, al zou je het liever even stil willen zetten. Ik wens je veel warme mensen om je heen die dagen, al heeft dat helaas ook weer z’n beperkingen. Maar je bent sterk dus je slaat je er wel doorheen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s