70

Gisteren ben ik de 70 gepasseerd. Een onwerkelijk getal, als het je leeftijd betreft. Maar ja, ik ben toch echt in 1952 geboren. Elk jaar was ik 1 maand en 5 dagen even oud als Sjaak. Dit jaar zouden we dus even samen 70 jaar geweest zijn. Het mocht niet zo zijn. Ik zag dan ook best wel tegen mijn verjaardag op. Mijn kinderen en kleinkind kwamen en mijn zus. Dat was fijn. Na een stuk vlaai, vers uit Limburg, en een lunch gingen we aan het werk.

Ja, een betere invulling van de dag, dan je handen te laten wapperen, is er voor mij niet bij, op dit moment. Volgende week vindt in ons dorp de kunstroute plaats. Daar had ik me in mijn enthousiasme voor opgegeven. De voorbereiding was ook weer een mooie bezigheid de afgelopen periode. Mijn foto’s heb ik laten uitvergroten en ik lijstte ze in. Maar nu moest er geklust worden om alles op te hangen, maar tja, de klusjesman is er niet meer. Ik had spijt van mijn impulsiviteit, want ik kan dit nu niet alleen klaren. Maar gelukkig waren de hulptroepen gearriveerd.

Samen met zuslief en de kinderen staken we gistermiddag de handen uit de mouwen. Het was mooi om zo samen te doen en nu staat alles zo ver klaar in de voorbereiding. Een aparte verjaardag zo, eentje die ik niet snel zal vergeten.

21 gedachtes over “70

  1. Wat lief van kinderen en zus om eerst gezellig taart met je te eten en je daarna te helpen met alles op te hangen. Nog een heel karwei denk ik maar wat hangt je werk mooi zo op die oude muren.

    Geliked door 1 persoon

  2. Van Harte Gefeliciteerd. Kan me goed voorstellen dat het ook een lastige dag voor je was, maar kinderen en je zus verrichtten goed werk. Dat je foto’s in dat gebouw hangen is in mijn ogen heel bijzonder. Het is zo vaak op je werk te zien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s