Oud groepje

Ik hoop, dat ik niemand beledig door het een oud groepje te noemen. Niemand van de groep voelt zich immers nog oud, hoewel de meesten van ons in de leeftijdscategorie tussen de 65 en 80 jaar zitten. Daar gaat het niet over. Nee, ik bedoel ermee, dat dit een groepje is, dat elkaar al heel lang kent. We zijn namelijk ooit in een grijs verleden allemaal collega’s van elkaar geweest. We werkten een tijdlang op dezelfde school. Door corona was er even de klad gekomen in onze bijeenkomsten, maar we hebben de draad weer opgepakt om elkaar een paar keer per jaar te zien. Vandaag gingen we daarvoor naar Edam.

Met zomers weer werden we in een prachtige tuin verwelkomd met een zomers gebakje bij de koffie.

Ergens, uren later , werden we getrakteerd op een heerlijke lunch.

Ondertussen stonden die monden niet stil. Verhalen uit die goede oude tijd werden opgedist, maar ook hebben we elkaar weer op de hoogte gesteld van ons huidige leven van dag tot dag. De tijd vloog voorbij en we waren nog lang niet uitgepraat. Op naar de volgende bijeenkomst!

11 gedachtes over “Oud groepje

  1. Ja, dit is hartverwarmend. Ik zie helaas niet veel oud collega’s meer. een overnamene van het bedrijf waarvan de directie het jaarlijkse uitje voor de gepensioneerden direct afschafte. Ik had potdorie dat uitje zelf toendertijd in leve geroepen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s